Welkom bij Psypraktijk Bos

Praktijk voor psychotherapie en supervisie


Als je deze site bezoekt, denk je er mogelijk aan om in gesprek te gaan met een psycholoog of psychotherapeut. Op deze site kun je informatie vinden over psychotherapie en voor wie dat geschikt is.


Praktijkruimte huren/ samenwerken
Ben je of ken je iemand die op zoek is naar een praktijkruimte? Voor een of meerdere dagen? Misschien wil je wel naast je baan in loondienst eens proberen hoe het is om b.v. een dag in de week voor je zelf te beginnen? Dat kan op verschillende manieren: door gewoon te huren of door je in te laten huren als ZZPer en zo een hoop rompslomp uit handen te geven, gebruik kunt maken van het EPD, etc. Misschien werk je al wel zelfstandig maar ben je op zoek naar een plek waar je toch kunt samen werken met collega’s op een sfeervol ingerichte plek (niet zo “kantoorderig”) en elkaar zo inspireren en ook b.v. samen pauze te houden en/of bij elkaar binnen te wandelen. Ook kunnen we samen M.D.O.’s doen.

Ben je of ken je iemand die:
• Psycholoog, psychotherapeut, vaktherapeut, haptotherapeut, etc. is.
• Het leuk vindt om de eigen zelfstandigheid te bewaren maar geen solist is.
• Het leuk vindt om samen met andere, zelfstandig werkende collega’s samen te werken door b.v. samen een groepsbehandeling op te zetten.
• Gezellig is en humor heeft.

Wat is het aanbod:
• Een gezellig ingerichte praktijkruimte, parkeerruimte en is goed met openbaar vervoer te bereiken is.
• Gebruik van een groepsruimte met verschillende opstellingen: tafels met stoelen, alleen stoelen of yogamatjes met kussens voor b.v. mindfulness, etc.

Als je zou kiezen om te komen huren, zijn de kosten p.m. voor de (reeds ingerichte) ruimtes:
1 dag p.w. 180,-
2 dagen p.w. 340,-
3 dagen p.w. 445,-
4 dagen p.w. 530,-
5 dagen p.w. 580,-


Hier is alles bij inbegrepen: energiekosten, water, gebruik van internet, printer, koffie/thee, inboedelverzekering, schoonmaakkosten en gebruik van de groepsruimte in onderling overleg.

Als je jezelf als ZZPer laat inhuren (het zgn. onderaannemerschap), dan sta je een percentage van je omzet af en betaal je geen huur.
Interesse? Bel of mail me en misschien kunnen we een keer een koffiemomentje inplannen en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen (info@psypraktijkbos , 06-11170892).