Wie zijn wij/ vacature

Vacature Psychotherapeut:

Heb je altijd al als ZZP’er willen werken maar de stap niet durven zetten en/of geen zin in alle bureaucratische rompslomp? Sluit je dan aan bij psypraktijk Bos. Wegens het groeiend aantal aanmeldingen wordt er een psychotherapeut gezocht die 1 a 2 dagen per week in de praktijk wil komen werken op ZZP basis. Aanvullende registraties zijn gewenst. Met name EMDR.

Mocht je interesse hebben, stuur dan een C.V. met toelichting in de mail (waarin je bijvoorbeeld wat meer over jezelf schrijft) naar: info@psypraktijkbos.nl


De therapeuten:

 
Ingrid Bos, psychotherapeut.

Mijn naam is Ingrid Bos. Ik ben BIG geregistreerd Psychotherapeut. Ik werk sinds 1994 in de hulpverlening. Toen ben ik afgestudeerd als inrichtingswerker. Ik ben gaan werken in de jeugdhulpverlening waar ik 17 jaar in ben blijven werken. Door het werken met jongeren en gezinnen, is een voorliefde voor systeemtherapie ontstaan. Ik denk dat de context waarin je opgegroeid bent en waarin je je nu bevindt, vaak bepalend is voor hoe je functioneert.

In 2005 ben ik afgestudeerd als geestelijk gezondheidswetenschapper aan de Universiteit van Maastricht. Naast mijn werk in de jeugdhulpverlening, ben ik in 2008 gaan werken als psycholoog in een eerste lijns praktijk in Helmond en daarna in een psychotherapie praktijk (specialistische GGZ) in Valkenswaard. Na de opleiding tot geestelijk gezondheidswetenschapper, ben ik begonnen met de 4 jarige post doctoraal opleiding tot psychotherapeut.

Momenteel werk ik, naast mijn eigen praktijk, als psychotherapeut bij het GGZ in Helmond: afdeling persoonlijkheidsstoornissen en complex trauma. Tijdens mijn werk als psycholoog/ psychotherapeut is een voorliefde ontstaan voor het werken met mensen met persoonlijkheidsstoornissen en trauma.

In mijn eigen praktijk betekent dit dat de persoonlijkheidsproblematiek niet te ernstig mag zijn (zie contra indicaties). Daarnaast heb ik veel ervaring met mensen met stemmingsklachten, angst stoornissen werkproblemen, relatieproblemen, etc.

Ik werk op dinsdagen in de praktijk. 
                                  


Annet Woudenberg, GZ psycholoog.


Mijn naam is Annet Woudenberg. Ik ben BIG geregistreerd GZ-psycholoog en werk al weer enige jaren met veel plezier in de geestelijke gezondheidszorg. De eerste jaren na mijn studie heb ik vooral gewerkt met kind en gezin in de specialistische ggz. Later heb ik mij gericht op het werken met (jong) volwassenen en ouderen in de basis ggz in eigen praktijk en groepspraktijk.

In mijn werkwijze maak ik gebruik van verschillende behandelvormen in de psychologie. De keuze voor een behandelvorm stem ik af op  de hulpvraag en klachten, persoonlijkheid, leeftijd en wensen en behoeften. Ik heb veel respect voor ieders eigenheid en vind het belangrijk dat er in het gesprek een sfeer is van openheid, aandacht en vertrouwen. Het is mijn ervaring dat er  zodoende ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden, inzichten en antwoorden.

Ik werk o.a. met Cognitieve gedragstherapie, Mindfulness en ACT (Acceptance and Commitment Therapie). Speciale aandachtsgebieden zijn rouw en verlies, depressie, angst,  burnout en levensfaseproblemen.

Ik werk op woensdagen in de praktijk. Ik heb ook de mogelijkheid om behandelingen via beeldbellen te doen op donderdagen en vrijdagen. Dat maakt me wat flexibeler in het plannen van een afspraak.