CoachingVragen op het gebied van werk coaching kunnen heel divers zijn. Misschien loop je vast en denk je een burn out te gaan krijgen. Ook kan het zijn dat je al jaren werkt nog steeds denkt: "wat wil ik worden als ik later groot ben?". Mogelijk weet je eigenlijk al lang waar je op werkgebied naar toe zou willen maar lukt het niet omdat je bijvoorbeeld de stap niet zet. Misschien merk je dat die lat steeds maar hoger gelegd wordt en lijkt het je iets om hem eens lager te leggen maar weet je niet hoe.


Mogelijk ben je werkgever binnen de gezondheidszorg en ben je op zoek naar iemand die werkbegeleiding geeft aan personeel. Dat kan bijvoorbeeld zijn aan gedragswetenschappers binnen de jeugdhulpverlening om de SKJ registratie toegekend te krijgen.


Ook kan het zijn dat je als team vast loopt. Dat er telkens weer onderhuids vanalles lijkt te spelen. Misschien lijkt er veel onveiligheid te zijn. Of dat een team wel los zand lijkt of juist een kluwe. Mogelijk vraag je je als team af hoe je beter op elkaar ingespeeld kan raken.

 

Een aantal vragen kunnen er op wijzen dat er bepaalde patronen zijn die je als individu of als team zou kunnen doorbreken. Dat kan moeilijk zijn. Elementen uit de psychotherapie kunnen helpend zijn om die patronen te doorbreken.
Ik heb sinds 1994 ervaring met zowel kleine als grote non- profit organisaties en alle veranderingsprocessen die zich daarin voor kunnen doen.
Voor meer informatie over prijzen en wat ik voor jou/ jullie kan betekenen, neem gerust contact op.

Ervaringen:
Van Ingrid Bos heb ik een jaar lang als gedragswetenschapper supervisie ontvangen. Ik heb de gesprekken met Ingrid als zeer waardevol ervaren. Er is sprake van een open en respectvolle benadering, hierdoor voelde ik me op mijn gemak. Ingrid neemt de tijd om je te leren kennen en stemt hierop af. In mijn situatie betekende dit dat Ingrid kritische vragen stelde en mij bewust maakte van mijn eigen proces. Ingrid is in staat om op een rustige, niet-oordelende wijze iemand te confronteren met hetgeen er speelt.

Drs. Anke Geraads, gedragswetenschapper Somnium BV